A Samsung nemrégiben közzétette negyedéves pénzügyi jelentéseit és vállalati stratégiáját az év második felére vonatkozóan. Egy konferenciahívás során pedig a Samsung egyik képviselője a pénzügyi eredmények mellett megemlítette, hogy a Galaxy Note 8 egy nagyon jó okostelefon lesz azoknak, akik rengeteg multimédiás tartalmat fogyasztanak.

Note 8 render

Ha tartalomfogyasztás, akkor két tényező van: a hangzás és a megjelenítés. A Galaxy S8 példájából kiindulva a megjelenítéssel nem lesz gond a Note 8-nál sem, várható a 6,3 hüvelykes Infinity Display kijelző ívelt szélekkel, azonban kíváncsiak vagyunk, hogy meglépik-e a 4K-t, illetve hogy hangzásban fejlesztenek-e valamit.

S8 Infinity Display

A Galaxy Note7 bukása után az S8 kellemes felüdülés volt, kétségkívül nagyon jól sikerültek (nyilván voltak hibák, amiket azóta javítottak), de a Note-széria új tagja mondható az év igazi csúcskészülékének vagy legalábbis az év utolsó csúcskészülékének. A bemutató augusztus 23-án lesz, kíváncsian várjuk!

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kétségtelen,hogy jon a sztereo harman/kardon hangszoro, es Még nagyobb kijelző 😍

Comments are closed.