Egyelőre még nem lehet pontosan tudni, hogy fog kinézni a várhatóan augusztus végén, szeptember elején bemutatásra kerülő Note 8, de elég sok tipp érkezett már rá. Éppen ezért a szavahihető @OnLeaks, akik a 91mobiles-zal borultak össze, rendervideót bocsátottak ki a várható formatervről.

A fantáziálás alapját az eddigi képek és videók szolgáltatják. A készülék várhatóan nagyon vékony lesz és egyáltalán nem hordozza majd a Galaxy S8 dizájnját, hanem sokkal szögletesebb lesz.

Hátul már debütálni fog a dupla kamerás rendszer, ám az még nagy kérdés, hogy a mellé szerelt ujjlenyomat-olvasó mennyire lesz jó döntés egy 6,3 hüvelykes eszköz esetén. A hardver természetesen csúcskategóriás lesz, ráadásul a pletykák szerint a Samsung  6 GB RAM-mal kedveskedik majd.

Nektek tetszene, ha így nézne ki a Note 8?

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

  1. A formavilág mindenképpen emészthetőbb a számomra mint az S8 esetében.
    A 6GB RAM nem tűnik indokoltnak, mégis nagyon sokat gyorsíthat a már amúgy is igen jól (a Google-val közösen) optimalizált rendszeren.
    Az ujjlenyomat szenzort oda teszik ahova akarják ! (igen, akár oda az alfelükre is tehetik, mert tökéletesen hidegen hagy)
    Egy 6,3″ kijelzőjű készülék nem feltétlen kell, hogy „nagyon vékony” legyen, inkább kitartó, hiszen normál esetben a sorozat a vállalati szektort kellene csábítsa, ahol az üzemidő, ha csak kicsivel is, de fontosabb mint a megjelenés a „cool faktor” ! (baromi égő tud lenni, ha egy szép telefon használhatatlan, mert lemerült, míg egy kevésbé tetszetős vígan működik)

    Remélem a hátulján az a „dudor” nem lesz! Az ezredforduló elötti NOKIA N8-at idézi!

Comments are closed.