A Samsung ma mutatta be Berlinben az IFA 2016 előtti médiaeseményének keretén belül új generációs okosóráját, a Gear S3-at. Az új óra szintén két verzióban érkezik, kapunk egy Gear S3 Frontier-t és egy Gear S3 Classic modellt.

Frontier (1) Classic (1)
Gear S3 Frontier Gear S3 Classic

Az óra újdonságai közé tartozik a beépített GPS, a magasságmérő szenzor, illetve a teljesen testreszabható számlapok. Kinézetre nem sok különbség van külsőre az elődmodellhez képest, ugyanúgy maradt a tekerő a számlap körül, illetve a két oldalsó gomb. A Gear S3 kapott LTE modult is, így telefon nélkül lehet telefonhívásokat kezdeményezni, illetve fogadni, ebből következik, hogy van beépített mikrofonja és hangszórója is.

Gear S3 Lifestyle 03A Gear S3 IP68-as szabványt kapott, a kijelzőt pedig Gorilla Glass SR+ üveg védi. A rendszer továbbra is Tizen (2.3.2), iOS kompatibilitásról továbbra sincs semmilyen infónk. Ha tudunk valami pontosabbat az árról és a megjelenésről, azonnal szólunk róla.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.