Szeptemberben az IFA-n mutatkozott be a Samsung legújabb és egyben legjobb okosórája a Gear S3. A bemutatón mi is részt vehettünk és utána azonnal ki is próbálhattuk. A legszembetűnőbb változás a kijelző megnövekedése volt, valamint a Classic jóval elegánsabb megjelenést kapott, míg a Frontier a sportolóknak szánt modell, de mégsem kelt gagyi, műanyag hatást. Azonban az értékesítés csúszik, sokak bánatára.gear_S3

November 18-án a következő országokban lesz megvásárolható: Egyesült-Királyság, Franciaország, Németország, Amerika, Ausztrália, Dubai és Szingapúr, Dél-Koreában pedig már kapható. A Samsung Pay pedig csak Amerika, Ausztrália és Szingapúr kiváltsága. Cserélhető 22 milliméteres szíjakkal érkezik, azonban a szíjak pontos megvásárlási időpontját egyelőre nem tudni.

A Gear S3 Frontier LTE kapcsolatra is képes, melyre a beépített SIM kártya ad majd lehetőséget, a szolgáltatót kell megkeresni ez ügyben, hogy vajon fog-e majd vele működni. Ezzel szemben a Classic csak Wi-Fi/Bluetooth kapcsolódást kapott, de mindkét modell rendelkezik GPS-szel is, így futáshoz nem kell vinnünk magunkkal semmi mást, csak az órát. Hazai árról nem tudunk de kb. 100.000 Ft és 130.000 Ft közé tennénk külföldi árak után, megjelenés pedig információnk szerint lehet, hogy csak jövő év elején lesz várható hazánkban.

Hirdetés
FORRÁSGsmArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook