A berlini IFA kiállítás keretein belül mutatta be a Samsung a Gear S2 utódjait, a Gear S3 Classic-ot és Gear S3 Frontier-t. A bemutató után rögtön videót is készítettünk számotokra, amit itt lentebb megtekinthettek, azonban hosszabb tesztel is készülünk, ha megjelenik a kiegészítő, ami hamarosan bizony hazánkban sem lesz olyan sokára.

Egy dél-koreai forrás szerint a gyártó november közepére tervezi a startot Dél-Koreában és utána lesz elérhető Amerikában valamint az öreg kontinensen. Az első körös országokban érdekes módon nincs benne Kína. A másik érdekesség, hogy Kanadában már előrendelhető a kiegészítő, a szállítás időpontja pedig elvileg november 18-ra fog megtörténni. A holland gyártói képviselet szerint ott már november 4-én megvásárolható lesz.

gear_S3

Hivatalos árakról egyelőre nincs hír, Dél-Koreában kb. 325-357 ( kb. 90.000 – 100.000 Ft) dolláros áron nyit. Kanadában mindkét verzió (Classic és Frontier) is egyaránt 469 kanadai dollárba (kb. 100.000 Ft) kerül, az eurózónába a spekulációk szerint kb. 399€ áron ( 122.000 Ft) fog megérkezni, ami érthetetlen. Hisz miért kell nekünk drágábban megkapni, mint más országok. Sőt országunkban még drágább lesz, ha rászámoljuk az adókat és egyéb járulékokat.

Hirdetés
FORRÁSGsmArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook