Korábbi hírek és a Samsung megerősítése alapján tudjuk, hogy a tavalyi csúcsmodellekre, a Galaxy S7 és S7 edge-re január végéig meg fog érkezni az Android 7.0 Nougat frissítés. Nincs konkrét dátum, legalábbis eddig nem volt.

Most napvilágot látott egy képernyőkép, mely eredetileg törökül volt, amit fordítottak spanyolra és amiből az alábbiakat lehet kivenni: Egy SM-G935F modellről van szó és erre a készülékre az Android 7.0 frissítés január 17-én fog érkezni. 

Ami egyből szembe tűnik, hogy Android 7.0-t említenek és nem 7.1.1-et. A Samsung azt állította, hogy kihagyják a 7.0 verziót és egyből a Google legújabb verziójával érkezik a Nougat a készülékekre. Az is lehet, hogy csak általánosságban a Nougat frissítést 7.0-val emlegették, a másik lehetőség pedig az, hogy egyes régiókban 7.1.1 érkezik, másokban pedig 7.0 (egyelőre). Ez még tisztázatlan.

Az említett modellszám európai Galaxy S7 edge-re utal, szóval ha a képernyőképen láthatók igazak, akkor a Galaxy S7 modellekkel együtt január 17-én érkezik az új rendszer a tavalyi flagshipekre. Mindenesetre 6 nap múlva kiderül!

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSSamMobile
MEGOSZTÁS
Fülöp Zoltán
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook