Sok-sok pletykát olvashattunk a Note9 érkezési időpontjáról, szó volt arról, hogy már júliusban lerántják a leplet róla, de szeptemberi megjelenésről is lehetett hallani. A vállalat viszont most hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus 9-én New York-ban tartandó eseményen bemutatkozik az újabb zászlóshajó, nyilván azt nem árulták el, hogy a Note9-et mutatják be, de már csak a dátumból is sejteni lehet.

A Note9 nem sokban fog különbözni elődjétől, ahogy azt már tudjuk egy ideje, az ujjlenyomat-olvasó a hátlapi kameramodul alá fog költözni elkerülve ezzel a lencsék összetapogatását.

Az európai modellek egy nyolcmagos Exynos 9810 chipsetet kapnak, míg az Amerikai Egyesült Államokban és Kínában értékesített mobilokba a Snapdragon 845-öt szerelik. Ami a belső tárhelyeket illeti, vélhetően 64 GB / 128 GB / 256GB változatokban lesz kapható, 6 GB RAM-mal karöltve.

Az S Pen is kaphat új funkciókat, de erről nem szivárogtak ki pontos információk. A Note9 tehát augusztus 9-én lelepleződik, természetesen mi is írni fogunk róla.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: