A Samsung augusztus 9-én leleplezte a Galaxy Note9-et, ami a vállalat abszolút csúcskészüléke 2018-ban. A vélemények vele kapcsolatban abszolút vegyesek, valakinek tetszik, valakinek nem, mi már pár napja barátkozunk az újdonsággal.

A nagyobb gyártók bejelentése még csak ezután jön, még várható(ak) a Huawei, az Apple és pl. a Sony új mobilja(i), a Huawei Twitteren még be is szólt a Samsungnak.

Azt írták a közösségi oldalon, hogy a Huawei P20 Próval nagyot léptek előre és ők valódi fejlesztéseket mutattak be, mint például a tripla kamerát, 5x-ös hibrid zoomot, stb. Képzeljük csak el, hogy mi jön ezután…

A képen pedig a Huawei P10 és a P20 Pro feszít, fölötte a felirat: “ezt hívják valódi generáció frissítésnek”. Ezzel a Note9-re utaltak, ami az elvárható frissítéseken kívül nem feltétlen hozott merőben új dolgokat.

Ősszel várható a Huawei Mate 20 széria bemutatásra, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a Huawei mennyivel tudja túlszárnyalni a P20 Pro teljesítményét.

A Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk. Szerinted melyik a jobb márka? Szavazz 🙂

[Total_Soft_Poll id=”43″]

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.