Ahogy közeledünk az augusztus 9-hez, egyre sűrűbben olvashatunk Samsung Galaxy Note9 pletykákat, a napokban írtunk arról, hogy nem lesz túl pénztárcabarát a vállalat új zászlóshajója. A dél-koreai cég hivatalosan is elindított egy videó teaser kampányt, amelyben a Note9 specifikációiról láthatunk érdekességeket.

A három videó a Note9 erősségeire összpontosít. Kezdjük azzal, ami a legtöbb ember számára a legfontosabb lesz: az akkumulátor. A szivárgások és pletykák arról számoltak be, hogy egy 4000 mAh-s telep lapul majd a ház alatt, a videó pedig arra utal, hogy az augusztus 9-én megjelenő készülék élettartama miatt nem kell majd aggódnunk.

https://youtu.be/Y-37lkw_uaQ

A második videóban a mobil teljesítményén van a fókusz. A Note9 várhatóan azt a chipsetet kapja majd, amit a Galaxy S9 és S9+, tehát nem fogunk vélhetően meglepődni, de lassú biztos nem lesz a mobil.

https://youtu.be/qljRd9u1UqE

Végezetül pedig a harmadik videó a tárhelykapacitásról árulkodik. Előzetes pletykák szerint 128 GB-os, illetve 512 GB-os verziókban vásárolható majd a Note9.

https://youtu.be/16i8TH6lxmo

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: