Új év, új telefonok, na meg rengeteg szivárgás. A HTC U11 utódjáról, az U12-ről jelent meg egy (túl sokat nem sejtető) renderkép a napokban, amely teljes kijelzős megoldásról árulkodik.

A HTC várhatóan két telefont is bemutat 2018 első negyedévében, közülük az egyik a HTC U12 lesz. A pletykák szerint a panel 4K felbontású lesz, aminek ilyen kis kijelzőnél lássuk be, nincs túl nagy haszna. A készülék jobb oldalán találhatjuk a bekapcsológombot, valamint a hangerőszabályzót. Az USB Type-C port a telefon alján helyezkedik el, viszont jack csatlakozó nem lesz. Ez nem meglepő, hisz a vállalat már az U11-nél elhagyta.

Ahogy az U11 is, a HTC U12 is rendelkezni fog valószínűleg Edge Sense-szel, amivel számos funkciót könnyen elérhetünk. Szerintem senki nem lepődik meg, ha azt mondjuk, Snapdragon 845 lesz a telefonban, hisz eléggé kiszámítható lépés. A telefon hátuljáról ugyan nem készült még látványterv, azonban sejteni lehet, hogy az ujjlenyomat-olvasó ott fog elhelyezkedni, valamint a dupla hátlapi kamera is igen esélyes. A későbbiekben biztos napvilágot látnak majd különböző infók és képek, addig is itt egy korábbi tesztünk a HTC U11-ről.

HTC U11 teszt – préseld ki belőle a legtöbbet

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: