A Panasonic leginkább a kamerák és fényképezőgépek terén mozog, de láthatunk tőlük más termékeket is. Sőt van egy termékcsaláduk, mely kifejezetten strapabíró laptopokból és tabletekből áll. Most egy újabb modellel bővült a márka, ami nem más, mint a Panasonic P88, ami egy okostelefon.

Ez a készülék Indiában mutatkozott be potom 9290 rúpiáért, ami kb. 40.700 Ft-nak felel meg. Ezért az árért kapunk egy 5.3 inches HD felbontású IPS kijelzőt, amit 2.5D-s Asahi üveg véd. A teljesítményről egy egyelőre meg nem nevezett négymagos, magonként 1.25 GHz-en működő processzor és 2 GB RAM gondoskodik. A belső tárhely 16 GB, de ezt lehet bővíteni microSD-vel akár 128 GB-ig.

A Panasonic P88 hátlapján egy 13 MP-es kamerát találhatunk, amit nem kevesebb, mint három LED segít, de az előlapi 5 MP-es kamerához is jár egy villanó. A készülék Android 6.0 Marshmallow rendszert futtat, támogatja a VoLTE-t, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 és GPS kommunikációt, valamint két SIM-et kezel egyszerre. Gold és Charcoal Grey színben érhető el a 8.35 mm vastag és 156 gramm súlyú készülék, melynek akkuidejéről egy 2600 mAh kapacitású telep gondoskodik.

Magyarországon nem tudjuk, hogy kapható lesz-e, valószínűleg nem, hisz nem ez a fókuszrégió, ez csupán érdekesség, hogy a Panasonic okostelefonokkal is próbálkozik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook