Június közepén számoltunk be egy érdekességről, miszerint a Meizu Pro 7 két kijelzővel fog debütálni. Ebben nincs is alapvetően semmi izgalmas dolog, hisz láttunk már korábban ilyet a HTC U Ultrában, illetve még korábban az LG V10-nél. Az érdekesség itt az, hogy a másodlagos kijelző a hátlapon fog helyet kapni.

Az elrendezés meglehetősen egyedi, a korábban kiszivárgott vázon látszik, hogy a kijelző a duál kamera alatt fog helyet kapni a készülék hátlapjának oldalán. A műszaki adatokról túl sok infó nincsen, 5,2 hüvelykes nyomásérzékeny kijelzőt és 6 GB RAM-ot rebesgetnek a hírek, de az érdekesség itt alapvetően a hátlapi kijelző mivoltja és funkciója. A /LEAKS oldalán most egy újabb kép jelent meg a készülékről, melyen látszik, hogy színes Pac-Man megy a kijelzőn, ezzel ki is lőhetjük, hogy e-ink lenne a panel. Ugyan vannak már színes e-ink kijelzők, de én szubjektíven nem tartom valószínűnek.

És akkor a kérdéseink: ha nem e-ink, akkor AMOLED lesz a panel? Ez a legvalószínűbb lehetőség energiatakarékosság szempontjából, plusz a feketék elég élethűek, szóval mi erre tippelünk, illetve a másik, hogy van olyan ember, aki mondjuk kijelzővel lefelé teszi le bárhova is a telefont? Illetve van létjogosultsága ennek a megoldásnak? Írjátok meg kommentben a ti véleményeteket.

Hirdetés
FORRÁS/LEAKS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.