A /LEAKS oldalára került fel egy kémfotó, amit eddig a nézők 40%-a ítélt meg hitelesnek, ami egy szivárgásnál valljuk be, nem sok. A képen két iPhone ház látható, illetve egy felirat, ami lefordítva annyit tesz: “Lézer” 6. állomás, **Sydney “speciális modellek”**.

Ausztráliába más modellek kerülnének vagy ez csak azt jelentené, hogy régiókra lebontva külön van a gyártás? Akárhogy is, a képeken két dolog nagyon jól látható, vagyis igazából három. Az első a vertikális duál kamera, amit ugyebár az iPhone 8 kapcsán napi szinten emlegetünk, a második az üveg helyetti fém ház, a harmadik pedig az alma logó alatti ujjlenyomat-olvasó.

Korábbi cikkünkben írtuk, hogy valószínű, hogy vagy az oldalára kerül a Touch ID vagy teljesen eliminálják. Az iPhone 7S Plusról is voltak már dummy modellek, ahol a kialakítás hasonló volt az iPhone 7 Plushoz képest, csak az üveg hátlapban tért el. A képen látható modell mégis iPhone 7S lenne? A /LEAKS oldalára legalábbis ezzel a megnevezéssel került fel.

Mi van, ha nem lesz Touch ID az iPhone 8-ban?

Már annyira nehéz követni és zavaró a sok szivárgás, hogy az ember azt se tudja, hogy akkor most mi lesz a végleges. Még jó, hogy ez pár héten belül kiderül.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.