Már nincs sok hátra a OnePlus május 14-i bemutatójáig, de már szinte mindent tudni vélhetünk az új készülékekről. Ha esetleg lemaradtál volna a korábbi cikkekről, a vállalat két okostelefont fog leleplezni, a OnePlus 7-et és a OnePlus 7 Prót. A két telefon közt lényeges különbségek lesznek, a OnePlus 7 inkább egy hardveresen felfrissített OnePlus 6T-ként fogható fel, a OnePlus 7 Pro pedig új dizájnt és +1 kamerát kap, illetve hardveresen is kicsit különbözik.

A /LEAKS oldalán nemrég megjelent egy kép, amin a két készülék specifikációját láthatjuk. Egyelőre még ne vegyük biztosra, hisz bárki össze tud dobni egy ilyen táblázatot, de ez nagyjából megerősíti az eddigi spekulációkat.

A OnePlus 7 Pro kiváltsága lesz a 90Hz-es, nagyobb felbontású AMOLED kijelző, van rajta egy plusz ultra széleslátószögű kamera, az előlapi egység motorikusan, a készülékházból jön elő (hasonlóan a Vivo NEX-hez), viszont a nagyobb kijelző ellenére kisebb akkut is kap a OnePlus 7-nél.

A specifikációkat láthatjátok a fenti képen. Mi már nagyon várjuk a készülékeket és természetesen lesz róluk teszt is.

Hirdetés
FORRÁSSlashleaks
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.