A Nokia 8 és a Note8 után jelenleg még három nagy gyártó készülékével kapcsolatban vannak pletykák: Google, az LG és az Apple. Az LG V30 augusztus 31-én kerül bemutatásra, az új iPhone-ok vélhetően szeptember első vagy második hetében, a Google Pixel 2 és nagytestvére pedig október 5-én.

Legalábbis a híres szivárogtató, Evan Blass szerint. Tweetjében azt is közzétette, hogy a Pixel 2 és a Pixel XL 2 Snapdragon 836 processzorral fog megjelenni. A Qualcommnál a lényegesebb fejlődést a Snapdragon 845 fogja hozni, de a 836 is gyorsabb és energiahatékonyabb lesz, mint a most igen sok csúcskészülékben levő Snapdragon 835.

Google Pixel XL

Az eredeti Pixel mobilok október 4-én debütáltak, így a második generáció bemutatójának dátuma nem ér meglepetésként. Az 5 hüvelykes Pixel 2-t elvileg a HTC, a 6 hüvelykes Pixel XL 2-t pedig az LG fogja gyártani. A Pixel 2 “hagyományos” dizájnnal érkezik, a 6 hüvelykes modell viszont már káva nélküli lehet. Mindkét mobil természetesen Android 8.0 Oreo rendszerrel érkezik.

Mikor kapom meg az Android Oreo frissítést?

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.