A NAVITEL bemutatta új, 2 az 1-ben, NAVITEL RE900 FULL HD készülékét, amely a cég a navigációs iparágban és szélvédőkamerák piacán szerzett tapasztalatait felhasználva, egy teljes értékű szélvédőkamerát és egy offline térképekkel felvértezett, modern személyi navigációs eszközt ötvöz egyetlen eszközben. 

Műszaki adatok 

A NAVITEL RE900 FULL HD lelkét egy négymagos, 1,3GHz órajelű Cortex-A7 CPU adja, amire az Android operációs rendszer támaszkodik. A készülék 5 hüvelykes érintőképernyője 1280×720-as felbontással rendelkezik. A 16GB-os belső memóriája alkalmas filmek, adatok tárolására, a microSD kártya segítségével a tárkapacitás 64 GB-tal növelhető, amely további térképek és médiafájlok tárolását teszi lehetővé. A NAVITEL RE900 FULL HD kamerája ötrétegű üveg lencséjén keresztül érészletgazdag videók rögzítésére képes. 3G, Bluetooth 4.0 és WiFi csatlakoztathatóságán kívül még FM-rádióval is rendelkezik.

Full HD szélvédőkamera

NAVITEL RE900 FULL HD modern, OmniVision kamerájához egy ötrétegű üveg optika tartozik, amely a 140°-os látószöggel és a másodpercenként 30 képkocka sebességgel kombinálva világos és részletgazdag videók felvételét teszi lehetővé nappal és éjszaka egyaránt. Az RE900 érzékeny mikrofonja mindemellett kiváló minőségű hangfelvételek rögzítésére is képes.

A készülék számos, NAVITEL szélvédőkamerákból ismert funkcióval is rendelkezik. Beépített gyorsulásmérője gondoskodik róla, hogy egy esetleges közúti baleset során a kritikus felvételek mindenképpen tárolásra kerüljenek. A mozgásérzékelő automatikusan aktiválódik, ha a jármű nagy sebességgel gyorsul, a fékeket nem a megszokott mértékben használják, vagy valamilyen szokatlan tevékenység érzékelhető a készülék látómezejében.

GPS navigáció

A NAVITEL RE900 FULL HD-vel hatékonyan oldható meg a városi és nemzetközi navigáció egyaránt. Az egyszerű offline navigációhoz a készülék 43 európai ország, valamint Oroszország, Fehéroroszország, Ukrajna és Kazahsztán előre telepített térképét tartalmazza. Minden térkép jogosult az ingyenes, élettartam frissítésekre. További térképek a program főmenüjéből vásárolhatók meg: a Menü -> Én Navitelem -> Térképek vásárlása pontnál. Amennyiben szükséges, a program segít a már meglévő térképek és szoftverek frissítésében is.

A térképek tartalmazzák a legfrissebb információkat az úthálózatról és naprakész TRAFFIPAX adatokkal, valamint több milliós POI adatbázissal rendelkeznek. A Navitel Navigátor segít a felhasználóknak a legjobb útvonal megválasztásában és Szujó Zoltán hangutasításaival a navigálásban. Kereszteződéseknél automatikusan megjelenik a sávasszisztens, amely mutatja mely sávot kell választani a manőver szabályos végrehajtásához. Az útvonalak az aktuális forgalom figyelembe vételével kerülnek megtervezésre, amely a későbbiek során is jól látható módon jelenik meg a kijelzőn.

A NAVITEL RE900 FULL HD a következő országok előre telepített térképeivel kerül forgalomba: Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Bosznia és Hercegovina, Ciprus, Csehország, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Man-sziget, Olaszország, Kazahsztán, Lettország , Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldova Lengyelország, Portugália, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Vatikánvárosi állam. 

A csomag tartalma

A NAVITEL RE900 FULL HD csomagja olyan autós tartozékokat tartalmaz, amelyek a hibrid megoldás telepítését és használatát még kényelmesebbé teszik:

  • NAVITEL RE900 FULL HD készülék
  • Autós tartó (szélvédőre)
  • Autós töltő 12/24 V
  • USB kábel
  • Kézikönyv
  • Jótállási jegy

A NAVITEL RE900 Full HD ajánlott végfelhasználói ára 120 euró, ami nagyjából 37 500 forintot jelent.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.