A NAVITEL R200 2 hüvelykes, nagy fényerejű kijelzővel rendelkezik, amely menet közben is lehetővé teszi a felvételek előnézetét. A kisméretű eszköz az úton és a parkolóban egyaránt hasznos: 140°-os látómezejében történteket Full HD minőségű videók formájában rögzíti, mikrofonja hangfelvételeket tesz lehetővé.

Kedvező árának ellenére a NAVITEL R200 minősége, valamint tudása is rendben van: a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően a NAVITEL R200 képes biztosan felismerni a veszélyhelyzeteket és a felvett anyagot automatikusan, biztonságban eltárolni. Érzékeli a hitelen gyorsulást és lassulást, forgást és egyéb hirtelen mozgásokat.

A megjelölt felvételek automatikusan zárolásra kerülnek, ez biztosan megóvja őket a felülírástól. A jármű indítását követően a NAVITEL R200 azonnal megkezdi a felvétel rögzítését. Parkoló módjának köszönhetően mozgást érzékelve még kikapcsolt állapotban, akkor is képes elindítani a felvételt, ha az autó parkol és a vezető nincs jelen.

A rögzített médiafájlok tárolására a felhasználók maximum 64 GB-os microSD kártyát használhatnak. A hatékony H.264 tömörítési eljárásnak köszönhetően a részletgazdag videók kevés helyet foglalnak a kártyán. 

A csomag tartalma

  • NAVITEL R200 szélvédőkamera
  • Tapadókorongos rögzítés (szélvédőre)
  • Autós töltő
  • Felhasználói kézikönyv
  • Jótállási jegy
  • Ajándék Navitel Navigator licenc

NAVITEL R200 végfelhasználói ára – 39 Euro.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt