A Huawei P20 és P20 Pro számozásban nagy ugrás volt a P10-hez képest, azonban tényleg sok jósággal is kecsegtetett, főleg utóbbi a tripla Leica kamerával.

Várható volt, hogy a Huawei még idén bemutatja a Mate-széria képviselőjét, azonban az elnevezése eddig nem volt biztos. Logikusan követve a P-szériát Mate 20-ra lehetett számítani, azonban ezt már biztosra is vehetjük, ugyanis két nappal ezelőtt jóváhagyást kapott az Európai Szabadalmi Hivatalnál a Mate 20 elnevezés.

A Mate 20 nem az egyetlen, amit szabadalmaztatott a vállalat, a listában szerepel a Mate 30, a Mate 40, egészen a Mate 90-ig! Ez persze még nem jelenti azt, hogy így fogják hívni a jövőbeni modelleket.

Huawei Mate 10 Pro teszt – alávág a konkurenseknek

A Huawei Mate 20 megjelenésére október-november környékére várható és a Mate 10-hez hasonlóan ezúttal is háromtagú családot fogunk kapni.

A hírek szerint a Mate 20 Pro előlapján egy elképesztően nagy, 6,9 hüvelykes kijelzőt fogunk kapni, megkapja a P20 Pro tripla kameráját, emellett Kirin 980 és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó is jellemzi majd. Egyelőre csak a név biztos, minden más csak híresztelés.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.