Voltak korábban is pletykák arról, hogy a Samsung megreformálja a mobilos portfólióját, eltűnhet a Galaxy J-széria, helyette jön a Galaxy M-széria, de persze ez még csak pletyka szinten megy, hivatalosan még nincs erről közlemény.

Az új készülékekkel kapcsolatban azonban vannak már hírek, az érkező Galaxy A50 például 4000 mAh-s akkumulátort és 24 MP felbontású hátlapi fő kamerát fog kapni. Korábban hírlett, hogy a Galaxy M20-ban 5000 mAh kapacitású telep lesz, de azért a 4000 mAh sem mondható rossznak.

Galaxy A8s

A Galaxy A50 belsejében egy Exynos 7 9610 típusú, 8 magos processzor fog dolgozni, amihez 4 GB RAM, 64/128 GB tárhely jár és alapból Android Pie rendszerrel fogunk találkozni. Vélhetően az S10-es csúcskészülékek után mutatkozik be az A50, mivel hagyomány szerint a zászlósok az elsők az új Android verzióval.

A hírek szerint a telefon vezeték nélküli töltést és kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót is kap (mármint a Galaxy A50), ami a Galaxy S10-zel ellentétben nem ultraszonikus, hanem optikai lesz (mint a OnePlus 6T-ben és a Mate 20 Próban). Az új készülék várhatóan 2019 első felében fog megjelenni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.