A Xiaomi Pocophone F1 kétségkívül nagyon népszerű hazánkban is, ugyanis csúcsteljesítményt és hosszú üzemidőt kínál 100.000 Ft alatt. A felhasználóknak ezeken kívül a kamera a legfontosabb, amiben a készülék középszintű teljesítményt nyújt. Azonban van mód arra, hogy a képeken javíthassunk, ez pedig nagyon egyszerű, csak telepíteni kell a Google Camera apk-t.

A Google Pixel mobiljaira fejlesztett kamera applikáció algoritmusa rendkívül kifinomult, pont ezért pl. egy Pixel 3-nak egykamerás képességekben nincs párja. Érdekesség, hogy a Pocophone F1 is ugyanazzal a kameraszenzorral rendelkezik (mint a Pixel 3), így tulajdonképpen majdnem ugyanolyan képeket lehet készíteni vele, ha telepítjük a Google Camerát.

Google Pixel 3

Magát az APK-t megtalálod (6.2-es verzió) ERRE A LINKRE kattintva, a telepítéshez pedig mindössze engedélyezned kell a külső forrásokból való telepítést. Ha ez megvan, akkor máris használatba veheted az appot. A minőségbeli különbséget a lent beágyazott videóban is ecseteltem, ha érdekel, akkor nézd meg telepítés előtt.

 

A képeket feltöltöttem a Google Drive-ra, ha szeretnéd megnézni őket teljes felbontásban és magad is összehasonlítani, megteheted. A vízjeles fotók a gyári appal készültek, a vízjel nélküliek pedig a Google Camerával. Egy kis ízelítő:

A Pocophone F1 a G2A jóvoltából jutott el hozzám, akik eddig játékkulcsok értékesítésével foglalkoztak, én is csomó játékomat vettem már meg online ezen az oldalon. Nemrég megkerestek, hogy elkezdtek készülékeket is árulni, amelyek között elég sok a Xiaomi egyébként és mivel akartam futni még egy kört a Pocophone-nal, ez így pont kapóra jött.

Náluk egyébként a 6/128 GB-os modell kb. 93.000 Ft-ba kerül, amennyiért itthon is kapsz már ilyet, de ha esetleg mobiltelefon vagy bármilyen kütyü vásárlásán gondolkodsz, akkor érdemes ránézni a G2A oldalára is, hátha olcsóbban tudod beszerezni. KATT.

A cikk a G2A megbízásából készült.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.