Hirdetés

A Samsung az MWC 2019-es kiállításra csak a Galaxy A30-at és az A50-et hozta el, azonban ma bemutatkozott a Galaxy A10 is, ami értelemszerűen sokkal kedvezőbb árazással is bír.

A készülék előlapján – hasonlóan a széria másik két mobiljához – vízcsepp notch-os kijelzőt fogunk találni, amit a Samsung Infinity-U-nak nevezett el, a panel 6,2 hüvelykes, valamint HD+ felbontású. A Galaxy A10 teljesítményéről egy Exynos 7884 típusú, 8 magos processzor gondoskodik 2 GB RAM társaságában, a belső tárhelyünk pedig 32 GB lett.

Kamerafronton itt összesen csak kettő szenzorral fogunk találkozni, az előlapra egy 5 MP-es kamera került, a hátlapon pedig egy 13 MP-es, f/1.9 rekeszértékű egységet tettek. A mobil korrekt méretű, 3400 mAh kapacitású akkumulátort kapott, valamint Android 9.0 Pie alapokon One UI rendszert futtat.

A Samsung Galaxy A10 fekete, piros és kék színekben lesz elérhető március közepétől, egyelőre csak Indiában, ahol az indulóár 8490 rúpia, ez mindenféle hazai adóteher nélkül 33.000 Ft-ot jelent. Hazai megjelenésről egyelőre nincsenek információink.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.