Az Apple ma bemutatta új generációs okosóráját, melynek hivatalos neve: Apple Watch Series 2.

applewatch2-kep2Az új óra dizájnban nem változott. Leginkább a motorház alatt találhatunk újdonságokat. Így például új generációs chipsetet kapott, melyben kétmagos processzor található, illetve új GPU is szerepel, mely kétszeres grafikai teljesítményre képes.

A kijelzőpanelen is változtattak, az új panel 1000 nit fényerő kibocsátására képes, mellyel napfényben is tökéletesen olvasható az óra kijelzője. E mellett az Apple Watch Series 2 teljesen vízálló, úszáshoz is nyugodtan vihető, erre garanciát is vállal az Apple. Úgy alakították ki az egész belsőt, hogy az óra bírja a víz általi nyomást, így az úszóknak is kedvez az Apple. Az új óra 50 méter mélységig vízálló.

applewatch2-kepAz Apple Watch Series 2 beépített GPS-szel érkezik, így iPhone nélkül is elmehetünk futni, edzeni, az óra mérni fogja a helyadatokat. Egy új modell is érkezett, melynek váza kerámiából készült. Gondolhatjátok, hogy mennyibe kerül…A 38 mm-es kerámia modell 1.249$-ba kerül, míg a 42 mm-es 1.299$-ba. Ez durván ~352.000 Ft-ot jelent amerikai áron, tehát ez hazánkban bőven 400.000 Ft fölött lehet.

Kerámia Apple Watch Series 2
Kerámia Apple Watch Series 2

Továbbá az Apple szorosabbra fűzte kooperációját a Nike-val, megjelent egy új modell, az Apple Watch Nike+ is. Ennek árazása 369$-ról indul, a 42 mm-es modell 399$-ba fog kerülni. Előbbi átszámolva 104.000 Ft-nak, míg utóbbi 113.000 Ft-nak felel meg (ezek amerikai árak).

applewatch2-szeria
A teljes Apple Watch paletta

Az eredeti Apple Watch is módosult, megkapta az Apple Watch Series 2 processzorát, de minden más maradt, ahogy volt, ez az Apple Watch Series 1. Az árazás itt 269$-ról indul, ami 75.000 Ft-ot jelent megint csak amerikai áron.

Új szíjak is érkeztek #Hermes
Új szíjak is érkeztek #Hermes

Az Apple Watch Series 1 és Series 2 hazánkban szeptember 9-től lesz előrendelhető, megvásárolható pedig szeptember 23-tól. A 38 mm-es Series 2 kezdőmodell 99.990 Ft lesz, míg a 42 mm-es 109.990 Ft, ezek magyar árak!

Minden további infó az Apple Watch-okról az Apple hivatalos oldalán, ITT található.

Hirdetés
FORRÁSApple
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.