Újabb hét, újabb Apple Watch 2 pletyka. Egy elemző, Ming-Chi Kuo szerint az Apple Watch hardveresen erősebb lesz, dizájnban viszont nem sok változás fog érkezni.

Egy új pletyka is van az éterben, ugyanis szintén egy elemző, Brian White szerint az Apple Watch 2 20-40%-kal vékonyabb lesz, mint az első generáció, illetve az új kütyüt június 13-17 között fogja bemutatni a cupertinoi cég a WWDC fejlesztői konferencián.

0910_apple-iwatch_2000x1125-1940x1091Több forrás szerint az Apple Watch 2 szeptemberben fog bemutatkozni, de ezzel szemben sokan állítják a júniusi dátumot. A Quanta Computer (a cég, mely az Apple Watch-okat gyártja az Apple-nek) megerősítette, hogy az idei év harmadik negyedévében (július – szeptember) fogják szállítani az új generációs okosórát. Az Apple Watch-t a cég április 24-én mutatta be tavaly, így ésszerűnek hangzik, hogy idén megjelenik az új modell a WWDC-n és pár hétre rá pedig szállítják.

Ti várjátok az új modellt? Mik az elvárásaitok?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.