2015. október 8-án, csütörtökön Budapesten bemutatták a Parrot minidrónok új generációját.
Az új Parrot drónok mindent tudnak, amit csak kivánni szeretnénk. Úszik,világít, repül, gurul, és még hangja is van.

Parrot Jumping

Üzemideje 20 perc, és csak 25 perc szükséges a töltéséhez. Az új Parrot Jumping drónok még a hangot is közvetítik és akár egy gombnyomással 75 centiméter magasra is felugranak és mindig a kerekeire esnek a földre. A széles látószögű kamerájának köszönhetően békaperspektíva nézetből használhatjuk a drónokat.

parrot jumping

Parrot Jumping Night

Ezt a gurulódrónt a sötétben is nyugodtan használhatjuk a drónon található LED fényeknek köszönhetően. A LED-ben található égők fényerejét a FreeFlight 3 applikáció segítségével tudjuk szabályozni. A drón fényjeleket is küld az élvezetesebb játék érdekében, így könnyen tudjuk, hogy szabad-e előttünk a terület avagy sem.

Parrot_JumpingNight_Buzz_Lifestyle

Parrot Jumping Race

Ezeket a drónokat a verseny megszállottainak találták ki. A Race drónok akár 13 km/h sebességgel is képesek gurulni, illetve széles kerekeinek köszönhetően stabil marad a nagy sebesség ellenére is. Ez a fajta drón kiváló egy jó kis versenyre mondjuk a haverokkal egy akadálypályán.

jumping race

Parrot Airborne 

Az Airborne drónokat a levegőbe repülő gépek szerelmeseinek találták ki. Csatlakoztassuk a fent említett applikációhoz a drónt, dobjuk fel a levegőbe a repülő eszközt és máris repül. A repülő robotok akár 17 km/h sebességre is képesek felgyorsulni a levegőben. Az applikáció segítségével akár egy koppintással az okostelefon vagy tablet kijelzőjén 90, illetve 180 fokkal elforgathatjuk drónunkat az előre beprogramozott akrobatikus mozdulattal.

parrot-airborne-drones

Parrot Airborne Night

A különbség annyi az Airborne és az Airborne Night között, hogy a Night verzióját két darab LED égővel látták el, ezáltal éjszaka is önfeledten repülgethethetünk robotainkkal a levegőben.

08071349-photo-parrot-airborne-night

Parrot Airborne Cargo

Az Airborne Cargo drónt apró tárgyak szállítására találták ki. Üzemideje 9 perc, gyorstöltővel pedig 25 perc alatt feltölthető.

08071305-photo-parrot-cargo

Parrot Hydrofoil

Suhanj a levegőben és a vízen is. Mindössze a drónhoz egy talpat kell csatlakoztatnunk és máris képes a vízen is menni. A négy propeller segítségével akár elérheti az 5,4 csomó sebességet is. A vízről könnyen felemelhetjük a drónt és máris a levegőben élvezhetjük a továbbiakban a használatát.

ParrotHydrofoilDrone

forrás: www.apcom.hu

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: