Hirdetés

A DJI, a polgári drón és légi képalkotó technológiák vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy április 7-én, szombaton megnyitja Budapesten hivatalos márkakereskedését, amely Magyarország első és egyetlen hivatalos DJI márkakereskedelmi üzlete lesz.

Az új, közel 90 négyzetméteres, a Duna Tower irodaház aljában (1138 Budapest, Népfürdő utca 22.) található üzlet a DJI prémium márka-élményével várja a vásárlókat.

A márkakereskedésben a DJI teljes portfóliója megtekinthető és megvásárolható – beleértve a közelmúltban megjelent DJI Mavic Airt, a Magyarországon most debütáló DJI Osmo Mobile 2-t és Ryze Robotics Tellót, amely kiváló szórakozást nyújt fiatalok és idősebbek számára egyaránt. A látogatók a DJI Goggles szemüvegen keresztül, DJI Phantom és DJI Mavic drónokkal tapasztalhatják meg a repülés legszórakoztatóbb és leginkább magával ragadó élményét.

A hivatásos operatőröket és nagyvállalati ügyfeleket a DJI legújabb professzionális eszközei, a Zenmuse sorozatú kamerák, Inspire 2, valamint Matrice légi platformok várják. Az április 7-ei, szombati hivatalos nyitóünnepségen számos program és akció várja a vendégeket:

  • A megnyitó napján minden DJI Phantom Pro / Advanced és Inspire 2 sorozatú drón, DJI Goggles és OSMO+ termék 10%, míg a DJI Spark és DJI Spark Fly More Combo termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg.
  • A Mavic sorozatú drónok mellé minden vásárló ajándék DJI Care Refresh biztosítást kap ajándékba.
  • Mindenki részt vehet a tombolán, ahol a vásárlók között fődíjként egy DJI Mavic Pro Fly More Combo, míg a látogatók között egy DJI Spark Fly More Combo kerül kisorsolásra.
  • A hivatalos márkakereskedésben a DJI legújabb termékei, mint a DJI Mavic Air, az Osmo Mobile 2, valamint a Ryze Robotics Tello azonnal, készletről lesznek elérhetőek.
  • A nap folyamán látványos termékbemutatókkal és Magyarország legnépszerűbb vloggereivel találkozhatnak a látogatók, részt vehetnek Nánási Pál fotóművész workshopján, valamint egyedi DJI relikviákat és ajándékokat nyerhetnek!

A hivatalos DJI márkakereskedés fotós workshopok és New Pilot Experience élményprogramok tárházaként is szolgál a jövőben. A DJI piacvezető légi technológiáinak adoptálása előtt álló cégek számára egyedi konzultációs lehetőségeket kínál a márkakereskedés szakértő gárdája, legyen a megkeresés kapcsán szó felügyeletről, felmérésről, mezőgazdaságról vagy filmiparról.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt