Hirdetés

Mégis Snapdragon processzorral jön a Galaxy S25 Ultra, a friss információkat a DigiTimes tette közzé, ezek alapján folytatódhat a Samsung kétféle lapkát használó gyakorlata.

A pletyka részletekre nem tér ki, de valószínű, hogy az S25 Ultra mindenütt Snapdragon processzorral, a többi modell pedig régiótól függően Snapdragon 8 Gen 4-es vagy Exynos 2500-as lapkával érkezhet.

Mégis Snapdragon processzorral jön a Galaxy S25 Ultra - illusztráció

A korábbi pletyka alapján a Galaxy Z széria teljes mértékben Snapdragon processzorral jöhet, egy másik jelentés viszont arról számolt be, hogy a Galaxy Z Flip6 Exynos 2400-at kaphat. Ha ez igaznak bizonyul, ez lesz az első eset, hogy Exynos lapka kerül egy összecsukható mobilba. A Z Fold6 és a Z Flip6 a 2024-es nyári olimpia idejére várható, lehetséges, hogy egy Ultra és egy kedvezőbb árú FE modell is bemutatkozik.

Ha a Galaxy Z Flip6 Exynos lapkát kap, valószínűleg az S25 és az S25+ is, hiszen az összecsukható mobiloknál kihívást jelent a kis méret, nehezebb hűteni és az akkumulátor is kisebb, így ha ezeket a problémákat megoldják, az S széria esetén sem okoznak gondot.

A borítókép illusztráció.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.