Hirdetés

A HTC kreatív módon készített egy teasert a hamarosan megjelenő zászlóshajóról. A képen nem magát a telefont láthatjuk, hanem az alkatrészeit. A vállalat várhatóan május 23-án mutatja be a HTC U12+-t és az U12 Life mobilokat.

Korábban már rengeteg pletyka jelent meg a HTC U12+-ról, azonban ez a reklámkép még jobban ismerteti a készüléket. A kép felső részén két kis kameramodul látható, valószínűleg ezek a 8 MP + 8 MP-es elülső kamera alkatrészei. Szerepel a képen még két komponens is szalagkábellel, ami egy LED-nek tűnik.

Ami a hátlapi kamerát illeti, vélhetően egy horizontálisan elhelyezkedő 12 MP + 16 MP-es dupla egység hever majd az U12+ hátoldalán, f/1.5-ös rekeszértékkel. Korábbi szóbeszédek szerint az 5.5 hüvelykes, QHD+ felbontással bíró mobilt egy Snapdragon 845 SoC hajtja majd 6 GB-os vagy 8 GB-os RAM-mal. Az akkumulátor kapacitása 3420 mAh lesz, amelyet USB-C porton keresztül tölthetünk majd, viszont a 3,5 mm-es jack-csatlakozó nem található majd a készülék alján. Május 23-án tehát bemutatkozik a HTC U12+ mellett az U12 Life is, amelyről mi is írunk majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: