A Huawei P20 Lite a két másik modell társaságában március 27-én fog globálisan debütálni Párizsban, azonban Lengyelországban már előrendelhető a készülék, aminek oka egyelőre tisztázatlan. Véletlen rakták volna ki? Valaki direkt tette ki? Vagy eddig is ez volt a terv? A lengyel X-kom webáruház oldalán az áll, hogy március 26-tól már szállítják az előrendelt készülékeket.

A specifikációk is láthatóak, amelyek igazából nem leptek meg, a rendszerchip egy Kirin 659-es modell, a kijelző képátlója 5,84 hüvelyk, a felbontása pedig 2280×1080 pixel. A telefonon Android 8.0 Oreo alatt EMUI 8.0 operációs rendszer fut, a hátlapi fő kamera 16 MP-es, a másodlagos pedig 2 MP-es. Az előlapon mindössze egyetlen 16 MP-es szelfikamerát találunk.

A Huawei P20 Lite 1599 lengyel zlotyiba kerül, ezért az árért a 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel felvértezett modellt lehet kapni, sőt az előrendelők kapnak ajándékba egy Huawei Smart Scale okosmérleget is.

A globális bemutató továbbra is március 27-e, de így gyakorlatilag mindent tudni a legolcsóbb modellről.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena
FORRÁSX-kom.pl
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.