Közeledve az év második feléhez már egy ideje a Galaxy S9-ről és S9+-ról szólnak a hírek, azonban úgy fest, hogy a Samsung még nem végzett az S8-szériával. A vállalatnak van egy pár olcsóbb készüléke is, úgy mint a Galaxy A8, A6 és a J-széria, aminek idei generációja még várat magára, illetve a hírek szerint érkezőben van egy ‘Galaxy S8 Lite’ is.

A Weibóra került fel négy kép, egy bordó készüléket tart egy hölgy a kezében, ami a hátlapi kialakítást tekintve megegyezik a Galaxy S8-cal, azonban a pletykák szerint belsőt tekintve eltérő lesz. Snapdragon 660-as rendszerchipet, 4 GB RAM-ot, 64 GB tárhelyet és 3000 mAh akkumulátort rebesgetnek, a TENAA alapján a készülék 5,8 hüvelykes képátlóval és 1080 x 2220 pixeles felbontással fog rendelkezni.

Nagy valószínűséggel május 21-én fog bemutatkozni a telefon Kínában, de arról semmilyen információ nincs még, hogy globális termékről lesz-e szó.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMTENAA
FORRÁSWeibo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ennek mi értelme lesz amikor ott az A széria is. Meg manapság már nem annyira drága a sima S8 sem, hogy kellene egy ilyen!

Comments are closed.