Hirdetés

Nem olyan rég felkerült az internetre néhány fotó, amin az állítólagos Samsung Galaxy S8 Lite volt látható. A legújabb infók alapján a telefon holnap, azaz május 21-én fog debütálni, azonban nem Galaxy S8 Lite, hanem Galaxy S Light Luxury néven.

A bemutató Pekingben lesz, helyi idő szerint 13:00-kor veszi kezdetét és mindössze 100-an vehetnek részt rajta.

A Galaxy S Light Luxury egy 5,8 hüvelykes, FHD+ felbontású Infinity Display kijelzőt kap, a teljesítményről pedig egy Snapdragon 660-as lapka és 4 GB RAM fog gondoskodni. A beépített tárhely 64 GB lesz, a bővíthetőségről nincs infó, de vélhetően az lesz.

A hátlapi kamera 16 MP-es lesz, a kijelző fölötti modul pedig 8 MP-es. Az ujjlenyomat-olvasó furcsa mód nem a kamera alá került, ahogy a Galaxy A8-nál és az S9-nél, hanem az S8-hoz hasonlóan ugyanúgy a kamera mellé. A készülék Android Oreo rendszert fog futtatni, az akkumulátor pedig 3000 mAh kapacitású lesz.

A többi infóra holnap derül fény, a hivatalos bemutató után.

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Hát ha Luxury néven fut akkor nem lesz egy „árharcos” termék akkor meg minek?! Ezért is el fogják kérni azt a 100-120at. Akkor meg hozzáteszem azt a „kicsit” és megveszem az S8at…

Comments are closed.