Hirdetés

Nemrégiben derült ki, hogy az első Kirin 960 SoC-val ellátott készülék a Huawei Mate 9 lesz majd. Most pedig még több információ szivárgott ki a kínaiak csúcsgépéről. A legfrissebb pletykák szerint a Mate 9 hátlapjára két kamera kerül majd, csakúgy mint a Huawei P9 esetében. Az egyik felbontása 20 megapixel, a másik pedig 12 megapixel lesz majd, és mind a két kamerát a Leica gyártja majd a készülékbe. Az előlapi kamerával pedig maximum 8 megapixeles szelfiket készíthetünk majd.

m9Továbbá azt is rebesgetik, hogy a beépített gyors töltésnek hála csupán 5 perc töltéssel képesek leszünk 50%-ot tölteni az akkumulátoron. Az 5,9 hüvelykes kijelzővel és Full HD felbontással érkező készülék háromféle változatban lesz majd kapható. A legolcsóbb modell (480 – 510 USD) 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel lesz felszerelve. Az egyel drágább modell (585 USD) 4 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel lesz majd ellátva, végül pedig a legdurvább hardverrel (705 USD) szerelt változat 6 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel érkezik majd. Természetesen mind a három készülék lelke egy Kirin 960 SoC lesz majd. Az információk valódiságát érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen biztos információkat csak a bemutató napján tudunk meg a készülékről.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.

1 hozzászólás

  1. nekem gyanús az a Full HD, szerintem csak beletesznek egy 2K-s felbontást, de őszintén, a Mate 8-nál is ahogy láttam videókban, bőven elég 😀

Comments are closed.