Mostanság elég sok “lite” készülékről hallani a Huawei/Honor háza táján. Nemrég bemutatkozott a meglehetősen fura elnevezésű Huawei P8 Lite (2017), ami hazánkban P9 Lite (2017) néven lesz kapható, valamint a Honor 8 Lite-ról is láthattunk tegnap képeket.

Most a Huawei P10 Lite-ról van szó, a pár hónapon belül bemutatkozó Huawei P10 kistestvéréről. A Geekbench oldalát megjárta egy WAS-LX1A modellszámú készülék, mely specifikációiban hasonlít a korábban a TENAA-n megjelent WAS-AL00-ra, melyben Kirin 655 típusú 8 magos chipset található (2.1 GHz), 4 GB RAM és 64 GB tárhely.

Továbbá Android 7.0-t (és EMUI 5.0-t) futtat, ezekkel a specifikációkkal 2017-ben is nagyon népszerű lesz a P-széria Lite modellje. A Huawei sajtótájékoztatót tart február végén az MWC előtt, azonban nem valószínű, hogy a P10 család fog bemutatkozni.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Egy vélhetően 100.000 Ft alatti mobiltól mit várnál el? Ha a többi specifikáció is a helyén van, kamera, akku, stb.., akkor igen jó vétel lehet. Az erőgépek nem ilyen árkategóriában mozognak

  2. Ennél alacsonyabb ársávban vettem még anno a Redmi Note 3-am ès az még erősebb is volt. 2014 Q4-es procival. Arról nem is beszélve, hogy az ennél sokkal komolyabb Redmi Prom 85-èrt vettem

Comments are closed.