A Samsung néhány országban újra piacra dobja a Galaxy Note7-et, hisz alapvetően csak az akkumulátorral volt gond, amit javítottak, így új akkuval, olcsóbban kerül ismét a boltok polcaira.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mely régiókban lesz majd kapható a vélhetően Galaxy Note7R nevet kapó mobil, de Dél-Korea köztük lesz. Az elnevezésben az “R” betű a refurbished rövidítése, ami kb. annyit tesz, hogy felújított.

A TechnoBuffalo oldalán jelent meg néhány kép, melyeken a Note7R látható. Az egyetlen különbség az eredeti modellhez képest fizikailag a kisebb akkumulátor lesz, 3500 mAh helyett 3200 mAh kapacitású telep lesz benne, illetve Android 7.0-val kerül ismét forgalomba. Minden más specifikációját tekintve ugyanaz marad, tehát 5,7 hüvelykes QHD kijelző, Exynos 8890 chipset, 4 GB RAM, valamint 12/5 MP-es kamerák.

Ára Dél-Koreában (egyes riportok szerint) 700.000 Won lesz, ami nagyjából 177.000 Ft. Az eredeti Note7 ottani ára kb. 257.000 Ft-nak megfelelő Won volt, így kb. 30%-kal adja olcsóbban a Samsung a phabletet.

A Galaxy Note7R még hivatalosan nem létezik, a Samsung nem erősítette meg, de az FCC-n már jóváhagyást kapott, így már csak idő kérdése. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy hazánkban forgalmazni fogják-e.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.