Ha Huawei P9 Lite mobilod van, akkor már bizonyára fel is dobta a készüléked a szoftverfrissítést. Ha nem, akkor pedig érdemes ellátogatni a beállítások közé és ellenőrizni, van-e elérhető frissítés, ugyanis a független P9 Lite készülékekre ma hazánkban is megérkezett az Android 7.0 Nougat frissítés.

A fenti képet egy kedves olvasónk küldte, ő már telepítette a legújabb rendszerverziót. A mobilra B370 vagy B371 végű build-számmal fog érkezni az Android 7.0-t és EMUI 5.0-t elhozó frissítés, mely nagyjából 2 GB-ot nyom, így előtte érdemes töltőre dugni a készüléket, ha nincs feltöltve.

Köszi a képet Valter!

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
  • olvasgato

    ocsi sajna immár a 4-ik E-Mailban kérdezve”Huawei P9 Lite frissitése?Válasz a cégtöl,mult héten.Sajna nem tudják,mikorra lészen.Mert független valami az “IMEI” számok alapján küldi.Na ezt kapd be,Hi-Hi-ha-ha (Lehet rokon a cégnél? Szóval még nics,nem érkezett meg,

  • Szimonetta Jendzejovszki

    Az én eszközöm nem érzékel újabb frissítést, pedig nagyon szeretném! :/ valahonnan ée tudnám tölteni esetleg?