Hirdetés

Egy évben rengeteg termék megfordul nálam, vannak köztük jók, rosszak, vállalhatatlanak és kiemelkedők is. Egy kütyübolondnak nem nehéz ajándékot választani, de abban az esetben bonyolultá válhat a dolog, ha te, aki ajándékozol nem áll hozzád közel a téma. Ebben próbálok most segítő kezet nyújtani, mutatok néhány kütyüt, ami 2020-ban remek ajándék lehet.

Az ajánló azokból a termékekből fog állni, amelyeket valamilyen formában személyesen is kipróbáltam, teszteltem, illetve nem árkategóriákra bontom, hanem termékkategóriákra, tehát lesznek laptop, okostelefonok, PC kiegészítők, mobil kiegészítők.

Okostelefon

Sokan Karácsonyra hagyják az okostelefon vásárlást, akár maguknak, akár ajándékba. Készült a YouTube csatornára egy TOP 10 okostelefon 2020-ban videó is, így ezt be is biggyesztem ide.

Laptop

Ha el kell gondolkodnom azon, hogy melyik volt az a két laptop idén, amit így egyből fel tudnék idézni, akkor meg is van a két választottam.

1. ROG Zephyrus G14

Ha könnyen hordozható, 14 hüvelykes, bivalyerős GAMER laptopot keresel, akkor a Zephyrus G14 az egyik legkönnyebben ajánlható gép, a méretéhez képest remek teljesítményt nyújt, az egyik legkirályabb gamer laptop, amit próbáltam.

2. Acer Swift 3

A home office és a digitális oktatás korában az ember nem mindig a legdrágább gamer laptopot akarja megvenni, de azért érdemes olyan laptopot választani, ami jó eséllyel évekig használható marad. 300.000 Ft alatt az én ajánlásom a 2020-as Acer Swift 3.

Vezetékmentes fülhallgató (TWS)

2020-ban töménytelen mennyiségű vezeték nélküli fülhallgató jelent meg, ezekből is azért elég sok megfordult már a kezemben.

1. EarFun Air Pro

Az EarFun volt az a „névtelen” audio márka, ami igazán meg tudott lepni jó ár/érték arányával, 20.000 Ft alatt rendkívül jó hangminőséget és remek üzemidőt kínálnak. Jelenleg ezek még csak külföldről szerezhetők be, de ha Magyarországon megvásárolható fülhallgatót keresel hasonló áron, akkor a Honor Choice TWS szintén remek választás.

2. Huawei FreeBuds Pro

Ha esetleg felsőbb kategóriás TWS fülest keresel, akkor az én ajánlásom – mindamellett, hogy vannak ebben az árban, sőt drágábban is jó fülesek – a Huawei FreeBuds Pro lenne hatékony aktív zajszűréssel és remek hangzással.

Kiegészítők

A kiegészítők közé sorolnám a gamer perifériákat, illetve a különböző adathordozókat is, ebből a kategóriából öt terméket emelnék ki.

1. Kingston DataTraveler Kyson pendrive

Egy pendrive mindig jól jön, függetlenül attól, hogy mire használnád. Ha akarsz, aprópénzért is találsz pendrive-ot, de a használtpiacon lévők jó része még mindig régebbi szabványt használ.

Kingston Kyson

Ha egy jobb minőségű, gyorsabb adathordozót keresel, akkor itt az USB 3.2 Gen1-es Kyson, ami elérhető 32-256 GB-os kiszerelésekben is, fém borítása van és 60/200 MB/s írási/olvasási sebességre képes.

2. Samsung T7 SSD

A Samsung idén beújította a hordozható SSD-jét, megjelent a T7, ami elődjénél (a T5-nél) jelentősen gyorsabb lett, miközben az indulóára alig változott. Egy pendrive-val ellentétben az USB-C kábelével ezt átalakítók nélkül, szinte bármihez használhatod, lehet az PC vagy mobil készülék.

3. Kingston Canvas React Plus SD kártya

Ha már adathordozóknál vagyunk, akkor mindenképp említésre méltó a Canvas React Plus. A Kingston új SD kártyája már UHS-II-es, ami a plusz sornyi érzékelőről ismerhető fel és az UHS-I kártyákhoz képest akár kétszeres sebességet is el lehet érni vele.

A legtöbb kártyaolvasó nem tudja kihasználni a kártyát, érdemes a hozzá járó olvasót használni

Ha neked a munkádhoz vagy hobbiból fontos, hogy a kamerába szánt SD kártya minél gyorsabb legyen, akkor én ezt jó szívvel tudom ajánlani, magam is ilyen kártyákat használok a Sony A7 III kamerámhoz.

Canvas React Plus sebességteszt

4. Logitech G Pro X fejhallgató

Gamer fejhallgatók közül az eddigi kedvencem a Logitech G Pro X. Minőségi, hosszú órákon át kényelmes marad a viselése és a hangminőség is remek. Ha gamer fejhallgatót kéne ajánlanom, ez lenne az.

5. Sony WH-1000XM4

Ha már fejhallgatónál tartunk, nem mehetünk el szó nélkül a Sony új, zajszűrős fejhallgatója, a WH-1000XM4 mellett. Ebben a kategóriában az elődmodell abszolút slágertermék (persze azok körében, akik ilyen headsetet keresnek), az új XM4-nél pedig még tovább sikerült finomítani az élményt egy új hangfeldolgozó processzorral, illetve ez új füles már két eszközhöz is képes egyszerre kapcsolódni.

Okosóra

Okosórák közül az igények függvényében sokféle modellt tudnék ajánlani, de van egy modell, ami számomra nagy favorit méret, dizájn és funkciók szempontjából és ez a Samsung Galaxy Watch Active2.

A fent említett termékek természetesen csak ajánlások, ezek az én személyes kedvenceim, de ezektől függetlenül természetesen csomó jó kütyü van még, de hát nem sorolhatok fel mindent, amit jónak találok, erre ott vannak a tesztek 🙂 Remélem, hogy tudtam segíteni. Kellemes Ünnepeket!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.