Dél-koreai forrásra hivatkozva azt írja a GSMArena, hogy a Samsung szeptember 6-án tervezi piacra dobni Koreában a tavasszal bemutatott összehajtható mobilját. A sokat csúszó Samsung Galaxy Foldról a cég csupán annyit mondott, hogy valamikor szeptemberben lesz elérhető.

A koreai Yonhap hírügynökség forrásai szerint a Samsung tárgyalással töltötte az augusztust, partnerei pedig a dél-koreai szolgáltatók voltak. A téma pedig nem más, mint a Galaxy Fold. A Yonhap úgy tudja, hogy a Samsung szeptember 6-án, jövő hét pénteken szeretné elkezdeni értékesíteni hazájában a készüléket.

A szeptember 6-i dátumot valószínűleg azért találta ki a Samsung, mivel ezen a napon nyit a berlini IFA kiállítás a nagyérdemű előtt. Igaz, a cég szeptember 5-én fogja 2019-es berlini sajtótájékoztatóját tartani, a Galaxy Fold (újra)bejelentésével és kiállításával könnyen magára tudná irányítani a reflektorfényt az IFA első két napjára.

Arról, hogy az európai piacon mikor lesz elérhető az újratervezett Galaxy Fold, egyelőre nincs információnk. Annyit tudunk korábbi nyilatkozatkoból, hogy szeptember végén, október elején tervezi a cég az európai bevezetést. A szeptember 5-i sajtótájékoztatón viszont biztosan ott leszünk, így első kézből fogunk nektek beszámolni a Samsung újdonságairól. Éppen ezért érdemes lesz követnetek a Tech2-t az Instagramon is, ahol sztorikban folyamatosan fogunk az IFA-ról infókat és fotókat megosztani!

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.