Hirdetés

Valószínűleg véletlenül élesedett az oldal, mindenesetre két információt is megtudhattunk így. A Samsung legújabb összehajtható kijelzővel szerelt telefonja az Egyesült Királyságban 1799 fontos áron fog debütálni és a szeptember 1-i hivatalos bemutató után bő két hétre, szeptember 17-én már ki is szállítják az előrendeléseket.

Az is érdekes, hogy a Fold2 kezdőára 101 fonttal alacsonyabban indul, mint az első generációs Fold tette, utóbbi ugyanis 1900 fonton startolt tavaly.

A Fold2-ről már tudjuk, hogy az elődhöz képest nagyobb külső és belső kijelzőket kap majd, melyek megerősített anyagból készülnek a strapabíróság érdekében. Az angol oldal pedig elárulta azt is, hogy 256GB-os tárhellyel lesz megvásárolható a Fold2.

Ha valaki szeretné a hivatalos bemutató előtt látni működés közben a készüléket, az már megteheti, a YouTube-on ugyanis több külföldi csatornára is kerültek már fel rövidebb bemutatók.

A hivatalos európai premier szeptember 1-én, magyar idő szerint 16 órakor kezdődik.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.