Hirdetés

A Samsung a Galaxy Note20 sorozat bemutatóján jelentette be, hogy hamarosan újabb készülékkel bővítik a hajlítható telefonjaik kínálatát.

A Galaxy Z Fold2-ről a dizájnon kívül sokat eddig nem is tudunk, a gyártó szeptember első napjaiban fogja a specifikációkról és egyebekről lerántani a leplet. Az a videó alapján viszont már biztos, hogy a belső kijelző megkapja a 120Hz-es képfrissítést, illetve hogy a külső kijelző jóval nagyobbra nőtt az elődhöz képest. A külső panel 6,23 hüvelykes lesz (816 x 2260 pixeles felbontással), a kinyitható belső kijelző pedig 7,6 hüvelyk (1768 x 2208).

A kamera az elődhöz képest szofisztikáltabban, egy kivágásban kapott helyet az előlapon és belül is. Azt is biztosan tudni már, hogy Snapdragon 865+ SoC dolgozik majd a Fold2-ben és így az is borítékolható, hogy 5G képes készülékről beszélhetünk.

A videóból kiderül még, hogy a Z Flip készülékben bemutatott szoftveres okosságok is megérkeznek a Fold2-be, illetve a zsanér már olyan erős lesz, hogy képes laptop módban is megállni a telefon.

Nézzétek meg a videóban:

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.