Mióta kütyüket tesztelek, nem volt még alkalmam Jabra terméket használni, most azonban kipróbálhattam a 2018-as Elite 65t és a tavalyi Elite 75t fülhallgatókat, valamint ezek Active változatait.

A nagy multú Jabra audiotermékeit hangminőség és beszélgetési minőség szempontjából nem érheti panasz, a 30.000 Ft-os Elite 65t például jobb minőséget képvisel mint egy Galaxy Buds, viszont a tokján látszik, hogy úgymond nem mai darab. A 2019-es IFA kiállításon bemutatott Elite 75t minden szempontból jobb lett elődjénél, hasonlóan kényelmes, jól izolál, de a hangminőség rengeteget fejlődött, a külsőt modernizálták és az üzemidőn is javítottak, ez jelenleg 60.000 Ft-ba kerül.

A videóban beszélni fogok a kifejezetten sportoláshoz tervezett Active változatokról is, illetve teljesen körbejárva a termékeket megnézzük, hogy mi van a dobozban, hogy szólnak, hogyan vezérelhetők és milyen szoftver tartozik hozzájuk.

Ha csak maguk a termékek érdekelnek, akkor további infókért:

Vásárlás:

 

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.