Hirdetés

Bajok lehetnek a 2019 novembere és 2020 májusa között legyártott iPhone 11-ek kijelzőivel, ezért világméretű csereprogramot hirdetett meg az Apple.

A közlemény szerint az iPhone 11-ek egy részénél érzékelési hibák léphetnek fel, melynek következményeként a kijelző egy része vagy teljes felülete nem veszi fel az érintéseket.

A gond nem minden készüléket érint. Ha nem tapasztaltunk ilyen hibát, az Apple weboldalán (ide kattintva) szériaszám alapján akkor is ellenőrizhető, hogy érintett lehet-e a mobilunk.

Amennyiben problémánk volt, akkor az Apple a vásárlástól számított két éven belül állja a javítást vagy a készülékcserét. Magyarországon fizikai Apple Store hiányában az APR (Apple Premium Reseller) üzleteket, például az iStyle-t érdemes felkeresnünk a csereprogramot illetően vagy a fentebb linkelt oldalon kell leadnunk javítási igényt.

Azok számára, akik a csereprogram meghirdetése előtt javíttatták iPhone 11-ük kijelzőjét érzékelési probléma miatt, ezt az oldalt érdemes felkeresni. Itt lehet az Apple-nél a javítás árának visszatérítésével kapcsolatban érdeklődni.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.