A OnePlus 6T kétségkívül egy remek készülék, mindamellett, hogy teljesítményben és szoftveres téren is hozza az elvárhatót, árban is elfogadhatónak mondható. Mint mindenhol, itt is van Black Friday akció.

Amennyiben OnePlus 5T-d vagy 6-od van, akkor 20% és 50% kedvezménnyel lehet tartozékokat vásárolni, ha pedig vennél OnePlus 6T okostelefont, akkor MA érdemes, ugyanis most ingyen, ajándékképp kapsz mellé egy extra töltőt.

Az alapmodell (Mirror Black, 6/128 GB) és a 8/128 GB-os (Mirror és Midnight Black) készülékek mellé egy ajándék OnePlus gyorstöltő adapter és USB Type-C adatkábel jár, ha pedig a 8/256 GB-os változatra (Midnight Black) voksolsz, akkor egy autós töltőt és egy USB Type-C kábelt kapsz ajándékként.

Ez az akció persze csak azoknak szól, akik most szeretnének új okostelefont venni és mondjuk pont a OnePlus 6T-vel szemezgetnek. Sajnos más kuponnal nem vonható össze, de ha a mi linkünk után vásároltok, akkor a 20€ tartozékkupont megkapjátok, viszont ezt csak később tudjátok beváltani.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.