Hirdetés

A Xiaomi almárkájának első fecskéje, a Pocophone F1 egy kiváló ár/érték arányú készülék azon felhasználók számára, akiknek a teljesítmény a legfontosabb. Ugyanezt a processzort kapta a OnePlus 6 is, ám anyaghasználat szempontjából és kamerákban ez sokkal jobb valásztás.

A OnePlus hivatalos weboldalán már csak a 6T-t, az új modellt lehet megvásárolni, viszont a Gearbest oldalán bombajó áron vehető meg a OnePlus 6 és az említett Pocophone F1 is. November 11-12 között és a készlet erejéig lényegesen a hazai árak alatt lehet hozzájutni a készülékekhez.

Priority Line postázással a termék után nem kell ÁFA-t és vámot fizetni, viszont a hazai vásárlás mellett szól a hivatalos garancia, ami a Gearbestes vásárlásoknál nehezen érvényesíthető, ám mellette szól, hogy olcsóbb.

Pocophone F1

A Pocophone F1 6/64 GB-os és 6/128 GB-os változata is akciós. A 6 GB RAM-mal és 64 GB belső tárolóval felszerelt modell ára a készlet erejéig 289,99 dollár, ami átszámolva 82.000 Ft-nak felel meg, a 6/128 GB-os változat pedig 309,99 dollárba kerül, ami nagyjából 88.000 Ft-ot jelent.

A készülék természetesen globál verziós, tehát a magyar nyelv és a B20-as frekvenciasáv támogatott, utóbbival hátrányok nélkül használható a telefon a magyar hálózatokon is.

Vásárlás:

OnePlus 6

A OnePlus 6T megjelenésével a hivatalos weboldalon már nem lehet rendelni a készüléket, ám ha neked ez a modell jobban tetszik, akkor ezt is megtalálod igen jó áron a Gearbest oldalán. A 6/64 GB-os, fényes fekete (Mirror Black) OnePlus 6 ára 389,99 dollár, ez 110.000 Ft-ot jelent.

Összehasonlításképp a OnePlus 6T a hivatalos weboldalon kb. 180.000 Ft, de persze ott a garancia is könnyedén érvényesíthető. Abban az esetben, ha 8/128 GB-os modellt szeretnél matt fekete, fényes fekete, fehér vagy piros színben, úgy ez most 439,99 dollárért lehet a tiéd, ami átszámolva kb. 125.000 Ft.

Vásárlás:

Ha most tervezted valamelyik mobil vásárlását, akkor érdemes lecsapni az akcióra, ugyanis csak két napig tart, illetve véges a készlet.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.