Az IKEA-t minden bizonnyal a kedvező árú bútorairól ismeri mindenki, sajnos az alapítója nem túl rég hunyt el, elég hosszú életút után. A svéd óriás mindig képes volt fejlődni, olyan berendezéseket mutattak már be, amelyek támogatják a vezetékmentes töltést, de izzókból is találunk érdekeseket. Most viszont mindenkit megleptek, hiszen saját bluetoothos hangszóróval rukkoltak elő.

Az IKEA ENEBY néven ismert eszközök nem meglepő módon tökéletesen illeszkednek az vállalat modern, mégis minimalista dizájnnyelvéhez és kétféle méretben (20×20 és 30×30 cm) lehet őket megvásárolni. Jár hozzájuk tartó, így akár éjjeli szekrényre is felállíthatóak, vagy a falra szerelhetők. Az apróbb modellnél 1″-es tweetert és 3,2″-es mélynyomót találunk, a méretesebbnél már 4″-es a subwoofer. Az extra akkumulátorral akár 8 órás üzemidőt garantáló hangszórók 49 illetve 89 dollárt kóstálnak, hogy itthon mennyibe kerülnek majd, az egyelőre jó kérdés.

Hirdetés
FORRÁSÜbergizmo
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt