A svéd lakberendezési vállalatnál eddig sem mentek a szomszédba egy kis ötletért vagy poénért és ezúttal is lecsapták azt a bizonyos magas labdát. Köztudott, hogy az IKEA kínálatában már több olyan termék is megtalálható, amelyben beépített vezeték nélküli töltő is van. Nos, a legújabb reklám kreatívok tervezésekor láthatóan vicces kedvükben voltak északon és pozitív értelemben véve trollkodnak egy kicsit az Apple fanok számára.

A “Link different” mondat egyből üt és még egy kiharapott valódi almát is odacsempésztek. De hasonlóan megmosolyogtatók a “One more thing… It’s also a lamp”, a “Siri, what lamp should i buy?” és az “Apple juice” szövegek is. Mindezek egy új, a talpában vezeték nélküli töltővel ellátott asztali lámpát reklámoznak.

 

Márpedig a most bemutatott iPhone 8 , 8 Plus és iPhone X az első olyan Apple mobilok, amelyek vezeték nélküli töltésre is képesek. Szerintünk zseniális és tényleg vicces ez a fajta poén, bár sajnos nem valószínű, hogy a hazai IKEA ezt átveszi majd (a lámpa persze esélyes, hogy kapható lesz).

Hirdetés
FORRÁSphoneArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.