Hirdetés

A HTC az IFA kiállítást választotta, hogy bemutassa új elérhető árú okostelefonját, a HTC U12 Life-ot. Ez a telefon egyértelműen nem a csúcskategóriát képviseli, de vannak elég jó tulajdonságai is.

A hátlapra nézve a Google Pixelek kéttónusú színezését és az iPhone X kameraelrendezését láthatjuk, tehát dizájn szempontjából nem mondható eredetinek. Az előlapon egy 6 hüvelykes, FullHD+ felbontású kijelzőt kapunk, a teljesítményről pedig a Qualcomm Snapdragon 636-os lapkája gondoskodik. Mellé kapunk 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet, ami azért elég jónak mondható.

A HTC U12 Life egy 13 MP-es előlapi kamerát és egy 16 + 5 MP hátlapi duál rendszert kapott, ami szokás szerint a portré módot szolgálja, funkciók tekintetében természetesen az arcfelismerés sem maradt el.

Az Android 8.1 Oreo rendszert futtató okostelefon felületét kicsit átdolgozták, a 3600 mAh-s akkuval pedig vélhetően 1-1,5 napos üzemidőre lehet számítani. Európába október elején érkezik, az ára pedig 390 dollár lesz, ami átszámolva nagyjából 108.000 Ft-ot tesz.

Igaz, hogy a Xiaomi sokkal olcsóbban kínálja ezt a hardvert, de a nagyobb gyártók árazásához képest egész jó ajánlat.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.