Hirdetés

Idén nyáron jöhet az M3 chip, az új MacBook Air két verzióban érkezhet Gurman szerint: egy 13 és egy 15 hüvelykes modell mutatkozhat be, mindkettő már az új M3-as lapkát kaphatja, de a közeljövőben a Mac Pro és az iMac is megújulhat, rájuk fér már a frissítés.

A Mac Pro az M2 Ultra lapkát kaphatja, ami várhatóan 24 processzormagot, 76 grafikus magot és akár 192 GB RAM támogatását hozza és a MacBook-okkal együtt mutatkozhat be.

Idén nyáron jöhet az M3 chip

A 24 hüvelykes iMac ugyanakkor a MacBook Airhez hasonlóan M3-as lapkával érkezhet, ezúttal azonban nagyobb változásokat eszközölhetnek az eszköz belsejében az új lapkán kívül. Ezen felül a külső is megújulhat, új talpat kaphat az eszköz. Az iMac-re többet kell majd várni, az év második felében érkezhet.

Ahogy ez az M2 esetében is volt, úgy várhatóan az M3 sem marad majd ki az iPadből, így egy OLED kijelzős iPad Pro is az Apple tarsolyában lehet.

Ti melyiket várjátok leginkább?

Jövő héten kezdődik az Apple 3 nanométeres chipjeinek gyártása a TSMC-nél

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.