Egy lengyel technológiai weboldal megbízható forrásra hivatkozva állítja, hogy tudják, mikor fog bemutatkozni a Huawei Mate 10 és Mate 10 lite. Igen, lesz egy lite verzió is a hírek szerint.

A Huawei Mate okostelefonok, ahogy a Samsungnál a Note-széria a gyártó adott évi csúcskészülékei, így amit az év közepén vagy végén kiadnak, az reprezentálja, hogy a gyártó mire volt képes abban az évben.

Mate 9

A Huawei Mate 10-ről nem sok információnk van, mi azt tudjuk, hogy nem a berlini IFA-n fogják bemutatni, hanem később, az év utolsó negyedévében. A Tabletowo.pl szerint a Mate 10-et október 16-án fogják bemutatni Münchenben. A készülékben 6,1 hüvelykes kijelző várható, amit a JDI fog szállítani, illetve lesz egy Mate 10 lite, ami a hírek szerint 5,8 hüvelykes kijelzőt fog kapni, valamint gyengébb hardvert (processzor, memória, tárhely, esetleg kamera).

Az árazásról még elég korai beszélni, azonban a forrás szerint hozzávetőlegesen a Mate 10 4000 lengyel zloty (~285.000 Ft) lesz, a Mate 10 lite pedig 1999 zloty (~142.000 Ft) áron lesz kapható. A Mate 10-ben nagyon durva hardver kell legyen, hogy ennyit kiadjanak érte az emberek, ugyanis a Mate 9 Porsche Design / Mate 9 Pro kivételével egyetlen alap Mate modell sem volt ilyen drága. Mivel még odébb van az október, így ezt ne vegyünk készpénznek, változhat még addig a helyzet.

Hirdetés
FORRÁSTabletowo
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.