A HTC összesen három telefont is kiadott, amelyek az U11 nevet viselik, ezek az U11, az U11+ és az U11 life. Úgy tűnik, a vállalat tovább folytatja az U11-sorozatot, ugyanis várható egy új készülék U11 EYEs néven.

Evan Blass a Twitteren osztott meg specifikációkat, valamint képeket róla. Az U11 EYEs egy alul, valamint felül kávával ellátott, majdhogynem teljes kijelzős telefonnak mondható: 6 hüvelykes, 1080p-s Super LCD3 kijelzőt kap, 18:9-es képaránnyal. Ami a processzort illeti, egy nyolcmagos Snapdragon 652 chipset duruzsol benne. Emellett 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel rendelkezik, amit természetesen bővíthetünk microSD kártyával.

Továbbá egy 3930 mAh-s akkumulátor felel az üzemidőért, amelyet USB Type-C porton keresztül tölthetünk. A telefon IP67-es szabványt kap, valamint az Edge Sense-t is használhatjuk rajta, amellyel további extra funkciókat érhetünk el. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon helyezkedik el a kamera alatt.

Várhatóan Android Nougat fut majd rajta, a kamera szenzorairól még nincsenek információk. Az U11 EYEs január 15-én debütál, feltehetően 3300 yuan lesz az ára, azaz körülbelül 150.000 forint. Fekete, kékes ezüst és piros színben lesz majd kapható. Várjuk a hivatalos bemutatót.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Police
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: