A HTC U Ultra nem volt egy nagy sikertermék, hiába próbálkozott a vállalat kerámia házzal, jó hardverrel, ez nem volt elég. Azonban a HTC U11 jó árazásával, kiváló kamerájával, csúcs hardverével és különleges Edge Sense tulajdonságával viszont már igen sikeresnek és jónak ígérkezik. Az Edge Sense értelmében különböző erősségű nyomást képes érzékelni a készülék az oldalán, így akár elindíthatjuk a vakut, a kamerát, készíthetünk képernyőképet vagy amit beállítunk hozzá. Jelenleg csak a HTC U11 képes erre.

Most viszont egy új középkategóriás készülékről szólnak a pletykák, melyet Ocean Life kódnéven ismerhetünk (a HTC U11 korábban Ocean kódnéven volt ismert), a tippek alapján ez a HTC U Play utódja lesz majd. Twitteren osztotta meg @LlabTooFeR, hogy a készülékben 5,2 hüvelykes FHD kijelző, mindkét oldalon 16 MP-es kamera, az új Snapdragon 660-as processzor, Bluetooth 5.0 és 2600 mAh kapacitású akkumulátor lesz, majd később azt is hozzátette, hogy az Ocean Life Sense 9.0 felülettel, HTC USonic és Edge Sense technológiával is fog bírni, ami máris érdekesebbé teszi a készüléket. Ezek alapján nem lesz rossz mobil, egyedül az akku kapacitása mondható kevésnek, de ezek még egyelőre meg nem erősített szivárgások, a történet a végső modellig még változhat.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.