Kiküldték a meghívókat, így már biztos: szeptember 7-én bemutatót tart az Apple, az eseményen új Apple Watch, AirPods és Mac Pro is bemutatkozhat.

Szeptember 7-én bemutatót tart az Apple, amin leránthatják a leplet az iPhone 14 szériáról, emellett pedig számos más termékre is számíthatunk a kora őszi eseményen.

Folyamatosan érkeznek az ősszel bemutatkozó iPhone szériával kapcsolatos hírek, most kiderült, hogy igaznak bizonyult a szeptember 7-ei bemutató dátuma.

Szeptember 7-én bemutatót tart az Apple - így nézhetnek ki az új iPhone-ok
Ilyenek lehetnek az új modellek. A kép illusztráció, forrása: GSMArena

Az idei iPhone széria szinte mindenben megváltozik: nem lesz mini, de lesz sima Max, ráadásul az új chipet, az A16-ot sem mindegyik kapja meg, csak a Pro modellek részesülhetnek belőle, ahogy a kisebb notch is csak a Pro is a Pro Max kiváltsága lesz.

Olyan hírek is felbukkantak, hogy a Pro modellek mindig aktív (always on) kijelzőt kaphatnak. Kamerák terén az eddigi legnagyobb változás lehet, hogy 12 megapixel helyett 48 megapixelre váltanak, ezzel párhuzamosan pedig érkezhet a 8K videórögzítés is, de a pletykák szerint a szelfi kamera is megújulhat.

Hivatalos: Szeptember 7-én bemutatót tart az Apple

A 8. generációs Apple Watch is bemutatkozhat, ami új chippel, hosszabb üzemidővel és akár autóbaleset-érzékeléssel is érkezhet.

A pletykák szerint egy Apple Watch Pro-t is bemutathatnak, ami jóval ellenállóbb bevonattal rendelkezik. Az Apple ezt az órát sportolóknak szánja, akik jóval nagyobb erőhatásoknak teszik ki az eszközt, mint az átlag felhasználók.

Várható továbbá a frissített, második generációs AirPods Pro, ami minden bizonnyal még nem lesz USB-C-s, a 10. generációs iPad, az M2-es iPad Pro és az Apple Siliconos Mac Pro is az idén, de valószínűleg ezekre októberig kell majd várnunk.

Az eseményt itt követhetitek nyomon az Apple hivatalos oldalán szeptember 7-én este 7-től, a fejleményekről pedig természetesen mi is beszámolunk majd, így érdemes követni minket.

Ti melyik iPhone-t várjátok leginkább?

Hirdetés
FORRÁSMacRumors
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.